0
Cremede bønner med courgette og schnitzel
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
babyspinatæbler (fx Elstar)olivenolie, ekstra jomfrucitronskål
0 min.
Klargør grønt

Lav en dressing af lige dele citronsaft og olivenolie, samt lidt revet citron skal. Smag til med salt og peber.

Skyl æblet og skær det i fine tern. Vend op i dressingen sammen med spinaten.

grøn courgettehvidløgpande
3 min.
Steg courgetten

Pil og hak hvidløget fint. Skyl og skær courgetten i tern. 

Tag en pande og tænd på middelhøjvarme. Kom lidt olivenolie ved. Tilsæt courgette med en lille smule salt, halvdelen af det hakkede hvidløg og steg ved høj varme i 2 minutter. Tilsæt lidt vand og skru ned. Lad panden stå ved lav varme, mens du laver kødet. 

skinkeschnitzelraspMelægskålpande
8 min.
Schnitzel

Krydr kødet generøst med salt og peber på begge sider. Vend kødet først i mel, dernæst i et sammenpisket æg (alternativt lidt mælk eller vand) og til sidst i rasp. Sørg for at presse raspen godt fast i kødet.

Steg på en pande i rigeligt neutral olie på middelhøjvarme. Steg til de er gyldne og sprøde det tager ca. 2-3 min. på hver side. Lad det dryppe af på fedtsugende papir

creme fraiche 18%
11 min.
Cremede bønner

Mens kødet steger, dræn og skyl bønnerne i en si. 

Tilsæt hvidløg, og lidt revet citronskal til courgetterne og skru op.

Steg i 1 minut, inden du kommer bønnerne ved. Steg yderligere 1 minut og tilsæt cremefraiche, sammen med lidt salt og peber. Lad det koge op, mens du rør og sluk straks

20 min.
Servering

Server de creme bønner med courgette.  Anret med den sprøde schnitzel og syrlige spinat salat til. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?