0
Cremede svampe med røget paprika, sprød asparges og salat

Cremede svampe med røget paprika, sprød asparges og salat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartoflergrønne linser
1 min.
Linser og kartofler

Start med at skrubbe kartoflerne grundigt, og skær dem i små stykker på ca. 1x1 cm.

Kom de grønne linser og kartoflerne op i samme gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad dem koge møre i ca. 15 min.

røget paprikaportobellosvampeskalotteløg
5 min.
Svampe

Rens svampene, og skær dem i tykke skiver.

Skræl skalotteløgene, og hak dem super fint.

Varm en stor pande op, så den bliver godt varm, tilsæt lidt olivenolie og steg svampene et par min. på hver side. Tilsæt løgene, og lad dem stege med et minut eller to.

Krydr med salt og friskkværnet peber, og tilsæt creme fraichen til panden. Lad creme fraichen koge lidt ind og tykne en smule. Smag til med røget paprika.

citronjulesalat / endivegrønne asparges
20 min.
Salat

Pluk salaten ud i blade, skyl dem, og snit dem i strimler. Skyl aspargeserne, og knæk bunden af. 

Snit også aspargeserne i tynde skiver - gerne lidt på skrå.

Vend salat og asparges sammen i en skål med godt med fintrevet citronskal og citronsaft. Ingen salt!

30 min.
Anretning

Anret linser og kartofler i bunden af en dyb tallerken, og kom de cremede svampe ovenpå. Slut af med at komme salaten ovenpå.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?