Pizzadejen tages ud 1/2 time før brug. Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft. Vask pastinakkerne, del dem i kvarte på langs, gnid dem med lidt olivenolie og krydr med salt og friskkværnet peber.
Bag dem på en bradepande, til de er møre - ca. 25-30 min.
Del hver dejkugle i to og rul dem ud i ca. 1 cm tykkelse på et letmelet bord. Pensl brødene med en god olivenolie og bag dem 1 ad gangen på en tør pande ved mellem varme. Ca. 3-4 minutter på hver side.
Mens du bager fladbrød kan du ordne svampe og løg. Børst evt. jord væk fra svampene og skær dem i tykke skiver.
Skræl skalotteløg og hvidløg og snit begge dele super fint med en skarp kniv.
Gem løg og svampe til senere.
Pluk hjertesalaten ud i blade og skyl dem. Skær pæren ud i tynde både og bland salat og pære i en skål. Tilsæt en smule god olivenolie og lidt friskkværnet peber.
Varm en stor pande op på højeste blus. Tilsæt en smule olie og rist svampene et par minutter, til de er blevet møre og har taget godt med farve. Tilsæt hvidløg og løg til panden og lad det sautere med et minuts tid. Skru ned for panden og tilsæt creme fraichen. Lad den koge op og træk så panden væk fra varmen. Smag til med salt, friskkværnet peber og masser af fintrevet citronskal.
Anret pastinakker og cremede svampe ovenpå fladbrødene og den sprøde salat på siden.
Velbekomme!
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kundekommentarer ()