Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Skrub kartofler og pastinakker grundigt, og fjern evt. urenheder og toppen på pastinakkerne.
Skær begge dele ud i grove chunks, og vend dem med lidt olivenolie, krydderblandingen og salt.
Bag dem på bagepladen i ca. 25 min., til de er møre og har taget lidt farve.
Pil hvidløg, og snit dem fint.
Kom hvidløg, frosne ærter og creme fraichen op i en gryde. Lad det hele koge op i ca. 2-3 min., så ærterne tør op.
Kom herefter ærterne op i en blender eller foodprocesser, men lad noget af creme fraichen blive tilbage i gryden. Blend til en cremet mos, og tilsæt mere creme fraiche, hvis det er nødvendigt. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Du kan også bruge en stavblender istedet, hvis du har sådan en.
Steg æggene på en mellemvarm pande i lidt olie eller en klat smør. Lad dem gerne være smilende. Krydr med lidt salt.
Pluk salaten ud i blade, og skyl dem. Halvér de største blade.
Anret kartofler og pastinakker på en tallerken med ærtemos, salat og spejlæg til.
Velbekomme!
Denne blanding er en kraftig og aromatisk karryblanding. Rogan Josh er også navnet på en aromatisk persisk lammeret, der er en signaturopskrift fra Kashmir-regionen.
Rogan betyder ’klart smør’ eller ’fedt’ på persisk, og Josh betyder ’varme, stærk, kogende eller passioneret’. Rogan Josh betyder således tilberedt i olie ved stærk varme.
Paprika, hvidløg, ingefær, gurkemeje, spidskommen, kanel, koriander, kardemomme, sort peber, nelliker, muskatnød, laurbærblade, chili, havsalt.
Kundekommentarer ()