Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Pil løg og hvidløg, skræl guleroden og skyl sellerien.
Hak det hele groft.
Varm en gryde op ved middel varme.
Steg grøntsagerne i 1 spsk. olivenolie pr. person i ca. 5 min., indtil de er helt gyldne.
Tilsæt bønner og bouillon, og hæld 2 dl vand i pr. person.
Lad suppen simre i ca. 15 min.
Skyl spinat og basilikum grundigt, og afdryp begge for vand. Kom dem i suppen et par minutter før servering.
Varm bollerne som angivet på pakken.
Riv parmesanosten på forhånd.
Smag suppen til med salt og peber, anret den i dybe tallerkener, og top med ost og olivenolie.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()