0

Cremet muslingesuppe med gulerødder, porrer og selleri

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sennep, Blåmuslinger, Knoldselleri, Fløde, Fiskeben, Selleri, Hvidvin, Sulfitter, Mælk

Fremgangsmåde

Rensning af blåmuslinger: Læg muslingerne i rent koldt vand i 20 min. Rens muslingerne ved at skrubbe urenheder af skallen under ridende vand og fjern eventuelt "skæg" med et fast tag. Tjek om de er levende: Alle muslinger skal være lukkede eller lukke sig ved et let bank i bordet før tilberedning. Efter tilberedning skal alle muslingerne - lige modsat - have åbnet sig. Er dette ikke tilfældet skal de omgående smides væk.

Skræl gulerødder og selleri og skær dem i små tern. Rens porrerne, snit dem i tynde ringe og hak hvidløgene fint. Smelt smørret i en gryde og sauter grøntsagerne i 3-4 min. ved middel varme. Tilsæt gurkemeje, timian, tomatpuré og hvidvin og kog det op. Hæld fonden på, krydr med lidt salt og peber og lad suppen simre i 10 minutter.

Rør fløde og sennep sammen og kom det i suppen sammen med muslingerne. Kog i yderligere 7-10 minutter - smag til med salt og peber og server med godt groft brød til.

HUSK at kassere de muslinger, der IKKE har åbnet sig under kogningen.

Hvad med også at prøve?

Kæmperejer / Gambas

Huskokken og mange af verdens førende kokke kalder dette en af ​​de bedste (store) rejer i verden - og vi modsiger dem ikke. Vildtfanget fra et beskyttet og bæredygtigt fiskeri i det iskolde og rene hav ud for argentinas kyst! Fantastisk delikat saftighed, smag og struktur der minder om en mellemting mellem rejer og hummer. Så lækkert! Perfekte på grillen her til sommer.

Søkogte Skagen rejer

Vores lækre hele søkogte rejer er fanget i den danske del af Nordsøen lige nord for Skagen, derefter kogt på havet og bragt til dig i løbet af få dage.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?