0
Cremet perlebyg med skorzonerrødder og fennikelsalat

Cremet perlebyg med skorzonerrødder og fennikelsalat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

perlebyg
1 min.
Perlebyg

Sæt perlebyggen over at koge i rigeligt vand med et skud salt. Den skal koge i ca. 15 min., og trække 5 min. i vandet.

skorzonerrøddergulerødderrøgede chipotle chiliflager
3 min.
Rødder

Skræl skorzonerrødder og gulerødder. Snit begge dele i tynde skiver lidt på skrå. Sæt en stor pande over ved mellemhøj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg rødderne i ca. 10 min., til de er møre, og har taget farve i kanterne.

Laver du mad til 3-4 kuverter, kan du med fordel stege over to omgange.

Krydr med salt, chiliflager og friskkværnet sort peber.

Fennikelrucolacitron
15 min.
Salat

Skyl fennikel, og snit den så fint som muligt med en kniv eller på et mandolinjern. Vend fennikel og rucola sammen i en skål.

Pisk en marinade af lige dele citronsaft og olivenolie. Tilsæt et skud friskkværnet sort peber. Vend marinaden sammen med fennikel og rucola.

creme fraiche 38%
25 min.
Perlebyg

Gem ca. 2-3 spsk. kogevand pr. kuvert, og smid resten ud. Kom kogevand og creme fraiche op i gryden med perlebyg, og lun det godt igennem, så creme fraichen cremer byggen. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.

30 min.
Anretning

Anret perlebyggen i en dyb tallerken med stegt grønt og salat ovenpå.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?