0
Cremet ragu af okse med ravioli og vinterspinat

Cremet ragu af okse med ravioli og vinterspinat

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
spinatcitronløghvidløgpastinaksous vide oksekød
1 min.
Klargøring af grøntsager

Løg og hvidløg skrælles, og hakkes mellemfint.

Spinaten skylles, og slynges tør. Hvis stilkene på spinaten er meget grove, rives de af med fingrene.

Pastinakken skrælles, og rives meget groft.

Citronskrællen rives meget fint.

Kødet tages ud af indpakningen, og skæres/rives i mundrette stykker.  Gem evt. væske/gele fra kødet.

sous vide oksekødspinatcitronløghvidløgpastinakfløde 38% (piskefløde)
15 min.
Sauce og pasta

En stor gryde saltet vand sættes over at koge til raviolien.

Løg og hvidløg sauteres i en stor pande, der kan rumme hele retten.

Tilsæt pastinak, og lad den stege med ved mellemhøj varme i 5-7 min., til den begynder at blive gylden.

Grøntsagerne tages af panden, og kødet steges et par minutter. Tilsæt evt. væske fra kødet, og lad det koge ind.

Spinaten hældes ned til kødet, og steger med ved høj varme, til den lige er faldet sammen.

Pastinak og løg hældes tilbage i panden, fløden tilsættes, og ragou'en varmes godt igennem under omrøring.

Smag til med citronskræl, citronsaft, salt og peber, og spæd evt. op med en smule vand for at justere konsistensen.

Raviolien koges efter anvisningen på pakken, drænes og vendes med en smule god olivenolie.

30 min.
Anretning

Anret raviolien i bunden af dybe tallerkener, og top op med ragou'en og et godt drej peber.

~Velbekomme ~

 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?