0
Tikka curry med æg, svampe og kikærter
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

ægris, basmati
1 min.
Æg

Sæt risene over at koge i en lille kasserolle efter vejledning på pakken.

Kog æggene i en anden kasserolle i ca. 7 min. fra vandet koger. Æggene skal være hårdkogte.

brun mark-champignonkikærter i vandtikka curry krydderikokosmælk
5 min.
Curry

Rens svampene, skær dem i kvarte, og steg dem godt af i en gryde i en smule olie. Efter et par minutter tilsætter du tikka curry krydderiet, og lader den stege med et minuts tid. Tilsæt så kokosmælk, drænede kikærter og ca. 1/2 dl vand pr. kuvert. Lad retten simre et minuts tid eller to.

korianderbroccoli
20 min.
Broccoli

Pluk eller skær broccolien ud i små buketter, og skyl dem godt.

Hak korianderen igennem et par gange med en kniv.

Tilsæt broccolien til curryen, og giv den et opkog. Smag til med salt og friskkværnet peber.

koriander
30 min.
Anretning

Pil æggene og halvér dem. Anret dem i en dyb tallerken sammen med risene, og kom curryen henover. Slut af med et drys af koriander.

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?