Sæt risene over at koge i en lille kasserolle efter vejledning på pakken.
Kog æggene i en anden kasserolle, til de lige er hårdkogte. Det tager ca. 7 min fra vandet koger.
Rens svampene, og skær dem i kvarte. Steg dem godt af i en gryde i en smule olie. Efter et par minutter tilsætter du currypasten, og lader den stege med et minuts tid. Tilsæt så kokosmælk, drænede kikærter og ca. 1/2 dl vand pr. kuvert. Lad retten simre et minuts tid eller to.
Pluk eller skær broccolien ud i små buketter. Skyl dem godt.
Hak korianderen igennem et par gange med en kniv.
Tilsæt broccolien til curryen, og og giv den et opkog. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Pil æggene og halvér dem. Anret dem i en dyb tallerken sammen med risene, og kom curryen henover. Slut af med et drys af koriander.
Velbekomme!
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kundekommentarer ()