Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Start med at skrubbe kartoflerne grundigt. Du behøver ikke at skrælle dem. Skær kartoflerne i store tern, og vend dem med lidt olivenolie, friskkværnet peber og salt.
Bred kartoflerne ud på en bradepande, og bag dem i ca. 25 min., til de er møre.
Find en stor gryde frem, og sæt den over ved mellem varme. Tilsæt lidt olivenolie, og sautér krydderiblandingen et minut eller to.
Tilsæt derefter de røde linser, kokosmælk og ca. 1/2 dl vand pr kuvert. Lad det hele simre under låg i ca. 15 min., til linserne er møre. Tilsæt evt. lidt mere vand undervejs, hvis linserne skulle være ved at sætte sig fast i bunden.
Skyl æblet, og skræl grapen.
Riv æblet på den grove side af et råkostjern. Skær grapen i skiver, og derefter i mundrette bidder.
Rist kokosmelet et minut eller to i ovnen evt. på en tallerken. Blot så det lige varmer lidt igennem.
Hak korianderen groft med en skarp kniv.
Vend de bagte kartofler sammen med koriander og grape, og anret i en lille salatskål.
Vend de revne æbler i daalen og smag den til en sidste gang.
Anret daal med kokosmel ovenpå i en dyb tallerken.
Chaat Masala bruges i mange krydrede retter i Indien og Pakistan. Chaat Masala drysses ofte på frugt, æg, toasts og salater i Indien. Gadesælgere blander typisk deres egen Chaat Masala, som så drysses på friskskåret frugt eller friske grøntsager.
Chaat Masala indeholder: Mangopulver, havsalt, kala namak, spidskommen, koriander, sumak, peber og stærk paprika.
Kundekommentarer ()