0
Daal med ris, grov spinat og yoghurt
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ris, basmati
1 min.
Ris

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

gulerødderspinatkokosmælktikka masala curry pasterøde linser
3 min.
Grønt

Skrub gulerødderne, og skyl spinaten. Fjern de groveste stilke på spinaten. Skær gulerødderne i 2-3 cm lange stykker.

Find en stor gryde frem, og tilsæt lidt olie. Rist gulerødder og currypaste godt af, og tilsæt så linser, kokosmælk og lidt vand. Lad det hele simre under låg, og tilsæt gerne lidt vand løbende, så gryden ikke koger tør. Du skal ende ud med en lind, tyk grød.

hasselnødderspinat
10 min.
Nødder

Rist nødderne let på en tør pande, og hak dem groft.

Skær spinatbladene igennem et par gange med en kniv.

yoghurt naturellime
30 min.
Anretning

Smag daalen til med salt og godt med limesaft. Vend de rå spinatblade løst i, og anret i en dyb tallerken med ris, et drys nødder og lidt yoghurt over.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?