Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.
Skrub gulerødderne, og skyl spinaten. Fjern de groveste stilke på spinaten. Skær gulerødderne i 2-3 cm lange stykker.
Find en stor gryde frem, og tilsæt lidt olie. Rist gulerødder og currypaste godt af, og tilsæt så linser, kokosmælk og lidt vand. Lad det hele simre under låg, og tilsæt gerne lidt vand løbende, så gryden ikke koger tør. Du skal ende ud med en lind, tyk grød.
Rist nødderne let på en tør pande, og hak dem groft.
Skær spinatbladene igennem et par gange med en kniv.
Smag daalen til med salt og godt med limesaft. Vend de rå spinatblade løst i, og anret i en dyb tallerken med ris, et drys nødder og lidt yoghurt over.
Kommentarer og forslag til opskriften