Fisk/smør: Læg skærisingerne i et ildfast fad, krydr med salt og peber og hæld vinen ved. Dæk fadet til med stanniol og damp fisken ved 200 grader i 15- 20 min. (afhængig af tykkelse) til den er mør. Halver imens tomaterne, fjern stilk og kerner og skær kødet i fine små tern. Gentag med peberfrugten og snit basilikumbladene i tynde strimler. Varm en smule olie op i en kasserolle og sauter peberfrugten i 2 min. Kom tomat og smør ved og lad det simre til smørret er smeltet og bruset af. Rør basilikum i og krydr med lidt salt og peber. Tag fisken ud af ovnen, hæld væden fra og træk forsigtigt skindet af tungerne. Fordel peberfrugtsmørret ovenpå fiskene og server straks efter.
Pasta: Kog pastaen al dente i letsaltet vand (som anvist på pakken). Snit forårsløgene i tynde skiver, hak hvidløget fint og riv 1 tsk. skal af citronen. Skyl spinaten godt og slyng den tør. Varm lidt olie op i en gryde og sauter løg og hvidløg møre. Kom citronskal og spinat ved, krydr med salt og peber og sauter til det er faldet sammen og væden er kogt væk. Kom fløden på, kog det lidt ind og vend pasta og ærter deri. Varm retten godt igennem og smag til med salt og peber.
Server med en tomatsalat eller en sprød grøn salat og godt groft brød til.
Kommentarer og forslag til opskriften