Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Skrub kartoflerne grundigt, og skræl løgene. Skær både kartofler og løg i både. Vend dem med en smule olivenolie, lidt salt og krydderblandingen.
Bag dem på en bageplade, til de har taget godt med farve og er blevet møre - ca. 25 min.
Skyl blomkålen, og skær den ud i buketter. Kom dem ned i en stor gryde med vand, der lige dækker bunden, og tænd på middelvarme. Krydr med lidt salt, og lad blomkålen dampe under låg i ca. 3-4 min, til buketterne er møre med bid. Tag dem herefter op i en skål, og lad dem dampe en smule af.
Rist hasselnødderne på en tør pande, til de har taget lidt farve - hak dem groft.
Pluk salaten ud i blade, og skyl dem grundigt.
Vend blomkålstykkerne sammen med yoghurten. Anret løg og kartofler i bunden af en dyb tallerken, og kom blomkål og salat ved siden af. Slut af med et drys hasselnødder over tallerkenen.
Velbekomme!
Fajita indeholder:
Sød paprika, paprikaflager, oregano, spidskommen, chili, urteboullion*, hvidløg, cayenne og havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()