0
Dampet blomkål med krydret søde kartofler og hasselnødder

Dampet blomkål med krydret søde kartofler og hasselnødder

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Selleri, Soya, Hasselnødder, Sesam, Nødder, Jordnødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
søde kartoflerløgfajita krydderi
1 min.
Søde kartofler

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Skrub kartoflerne grundigt, og skræl løgene. Skær både kartofler og løg i både. Vend dem med en smule olivenolie, lidt salt og krydderblandingen.

Bag dem på en bageplade, til de har taget godt med farve og er blevet møre - ca. 25 min.

blomkålhasselnøddekerner
5 min.
Blomkål

Skyl blomkålen, og skær den ud i buketter. Kom dem ned i en stor gryde med vand, der lige dækker bunden, og tænd på middelvarme. Krydr med lidt salt, og lad blomkålen dampe under låg i ca. 3-4 min, til buketterne er møre med bid. Tag dem herefter op i en skål, og lad dem dampe en smule af.

Rist hasselnødderne på en tør pande, til de har taget lidt farve - hak dem groft.

hjertesalat
15 min.
Salat

Pluk salaten ud i blade, og skyl dem grundigt.

hasselnøddekerner
30 min.
Anretning

Vend blomkålstykkerne sammen med yoghurten. Anret løg og kartofler i bunden af en dyb tallerken, og kom blomkål og salat ved siden af. Slut af med et drys hasselnødder over tallerkenen.

Velbekomme!

Bonusinfo

Fajita indeholder:

Sød paprika, paprikaflager, oregano, spidskommen, chili, urteboullion*, hvidløg, cayenne og havsalt. 

*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?