0
Dampet filet royal af torsk i sauce nage

Dampet filet royal af torsk i sauce nage

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Sauce nage: Skær løgene i fine både, gulerødderne i tynde skiver og sauter det hele i lidt olie i en gryde sammen med en lille smule stødt koriander. Det må ikke tage farve. Tilsæt 2 dl hvidvin og lad det koge ind til ca. halvdelen. Monter smørret i saucen og smag til med salt og peber. Fjern kernehuset fra tomaterne, skær kødet i strimler og tilsæt tomatstrimlerne lige inden servering.

Fisk: Fileterne duppes tørre og krydres med salt og peber. Hæld lidt vin og vand (ca. 3-4 dl væde) i en gryde eller høj pande, bring det i kog, læg fileterne i den kogende lage og dæk med et stykke stanniol. Fisken skal dampes i 4-6 min. (afhængig af tykkelse), til den bliver helt hvid og fast. Lad fisken trække i væden i gryden i ca. 5 min.

Anret som vist på billedet (pyntet med persille) og server sammen med kartofler eller frisk pasta.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?