0
Dampet ising med dildsauce og tomatkompot

Dampet ising med dildsauce og tomatkompot

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Ising og dildsauce: Hæld hvidvin og fiskefond i en gryde og krydr fileterne med salt. Rul fileterne sammen og placer fileterne i bunden af gryden. Bring lagen i kog og lad det småsimre i ca. 3 min. afhængig af størrelse. Tag fisken op og hold den lun. Væden tilsættes fløde og koges ind til en cremet konsistens. Smag til med salt og peber og tilsæt til sidst den hakkede dild (saucen kan evt. jævnes med lidt maizena).

Tomatkompot: Tomaterne og peberfrugten befries for kernehus og skæres i tynde strimler. Rødløg og hvidløg hakkes fint og sauteres af på en pande i lidt olie i ca. 1-2 min. De strimlede tomater og peberfrugt tilsættes og steges med i endnu 1-2 min. Smag til med salt og peber.

Server retten med små råstegte kartofler eller friskkogt pasta og evt. en grøn salat.

Kommentarer og forslag til opskriften