Fisk: Tip: Krydr fileterne med salt og lidt peber (og evt. andre krydderier efter smag) og stil dem køligt i 20 min. inden tilberedning. Dette giver en mere fast kødstruktur og bringer mere smag frem i fisken.
Kog fonden op i en kasserolle. I en stor sauterpande lægges en tallerken med bunden opad. Skær fisken i portionsstykker og placer dem oven på tallerknen. Hæld 2 dl fond i panden, læg låg på panden og damp portionsstykkerne ved middel varme i ca. 5 min. til fiskekødet er mælkehvidt.
Sauce: Tag fisken op af panden og lad den hvile indpakket. Hæld resten af fonden og fløden på panden og lad væden reducere til det halve. Smag til med salt og peber.
Bund: Skær squash og skalotteløg i fine tern. Fjern kernerne fra tomaterne og skær tomatkødet i strimler. Svits det hele i lidt olie på en pande i ca. 2 min. Tilsæt til sidst friske basilikumblade og smag til med salt og peber.
Server sammen med små råstegte kartofler.
Kommentarer og forslag til opskriften