Kompot: Snit rabarberne i 1 cm brede stykker. Hæld ½ dl vand, 1 dl sukker og ½ flækket vaniljestang i en lille kasserolle og kog det sammen til sukkeret er opløst. Tilsæt rabarberne og lad dem simre i ca. 10 min. uden låg (til de er møre) – rør mindst muligt undervejs, så rabarberne holder formen. Smag evt. til med mere sukker.
Spinat: Smelt smørret i en dyb pande og sauter spinaten heri til den er faldet sammen og væden næsten fordampet (3-4 min.). Rør fløde og maizena sammen og hæld det i panden. Lad stuvningen simre i ca. 5 min. til konsistensen er let cremet. Smag til med salt og peber.
Fisk: Krydr fileterne med salt og peber, rul dem sammen og læg dem i et smurt ovnfast fad. Tilsæt hvidvinen, dæk fadet til med stanniol og damp fisken i en 175 grader varm ovn i ca. 15 min. (til rullerne er møre).
Server sammen med en blandet grøn salat med ærter og fløde/citrondressing samt små nye kogte kartofler.
Kommentarer og forslag til opskriften