Kartofler: Kog kartoflerne møre, pil dem og lad dem køle lidt af. Smelt 1-2 spsk. smør i en gryde og vend kartoflerne heri. Tilsæt skal og saft fra den økologiske citron og lad det simre 2 min. Hak godt med persille og vend det i lige inden servering.
Tomatsauce: Lav et snit i toppen af tomaterne og skold dem i kogende vand. Træk skindet af, del dem i kvarte og fjern kernerne. Skær tomatkødet i strimler og hak løg og hvidløg meget fint. Sauter løgene i en smule olie uden de tager farve. Kom timian og tomater ved og lad det simre 5 min. Tilsæt væden fra fisken, når den er dampet og kog saucen ind. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker.
Fisk: Krydr fileterne med salt og peber og rul dem sammen. Læg dem i et smurt ildfast fad, hæld hvidvinen ved og kom et par små klatter smør ved. Dæk til med stanniol og damp fisken mør ved 175°C i ca. 10 min.
Kommentarer og forslag til opskriften