0

Dampet rødspætte med grønt i fløde

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Krydr fileterne med salt og peber, rul dem sammen og læg dem i en sauterpande. Hæld fond, hvidvin og fløde over og bring det forsigtigt i kog. Lad det simre 8-10 min. til fisken lige nøjagtig er færdig. Snit imens forårsløgene i 1 cm brede skrå skiver og bælg evt. ærterne (ellers skæres de også i 1 cm brede skrå skiver). Skyl spinaten godt, dup den tør og snit skalotteløg og hvidløg i tynde skiver. Tag forsigtigt rullerne op med en gaffel, læg dem i et fad og hold dem lune. Sigt lagen over i en kasserolle og lad den koge ind til en cremet konsistens. Kom forårsløg, skalotteløg og hvidløg i og lad det simre med i 2 min. Vend ærter og spinat i, varm godt igennem og smag til med citronsaft, salt og peber. Vend hakket dild i saucen og hæld den over fiskerullerne.

Server retten med små nykogte kartofler og godt groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften