Sommerkål kan være savoykål eller spidskål.
Kog kartoflerne.
Fisk: Blancher hele blade fra kålen. Krydr fileterne med salt og peber, rul dem sammen med kålbladene. Hæld lidt vand i en gryde og damp rullerne i ca. 4-5 minutter. Gem vandet til karrysaucen.
Kompot: Soigner avokado og 2 rødløg og skær dem i tern. Skær også de kogte kartofler i tern. Sautér kartofler, avokado og rødløg på en varm pande i ca. 3-4 minutter. Tilsæt friskhakket bredbladet persille.
Karrysauce: Det sidste rødløg snittes i tern og svitses sammen med karry i lidt smør på en pande. Tilsæt vandet fra fisken sammen med fløden og smag til med salt og peber.
Anret som vist på billedet.
Server sammen med pasta eller godt groft brød.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften