Fisk: Smør fileterne let med rapsolie, krydr med lidt salt og damp dem i kort tid i en gryde med lidt vand.
Rugbrødscrumble: Skær rugbrødskiverne i små tern og rist dem på en pande. De kan enten tørristes eller ristes i lidt smør.
Gulerødder: Skær gulerødderne i passende stykker på langs og sauter dem i lidt smør. Krydr med lidt salt.
Smør: Smelt 50 g smør, tilsæt blå birkes og revet ingefær og lad det stå og småsimre så smørret får smag fra birkes og revet ingefær. Tag det "klarede" smør fra og smid resten (bundfaldet) væk. Det klarede smør varmes op og smages til med salt og peber.
Anretning: Placer gulerødderne på tallerknen og anret fisken oven på. Anret rugbrød (og evt. lakserogn - som på billedet) oven på fisken. Hæld det brunede smør omkring fisken og drys med brøndkarsen.
Server sammen med små kogte kartofler.
Kommentarer og forslag til opskriften