0

Dampet skærisingfilet i nem karrykokossuppe med squash og ingefær

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Suppe: Hak løg og hvidløg fint, skær squashen i skiver og riv ingefæren fint. Varm lidt olie op i en gryde og sauter løg og hvidløg i 2 min. uden det tager farve. Tilsæt squashskiverne og sauter videre i 4-5 min. Rør ingefær og karry i til det begynder at dufte og tilsæt derefter kokosmælk (ca. 4 dl) og hønsefond. Lad det simre i 5 min. under låg til squashen er mør.

Fisk: Rul fileterne sammen og læg dem i en lille bradepande. Pensl dem med fiskesauce, dæk fadet til med stanniol og damp dem i en 175 grader varm ovn i ca. 15 min. til de lige er møre.

Anret suppen i dybe tallerkner, læg 2-3 fiskeruller i midten af hver tallerken og drys med fintsnittede forårsløg og hakket koriander eller basilikum (efter behag).

Server straks sammen med masser af godt brød og evt. en sprød grøn salat.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?