Start med at tænde din ovn på 200 grader varmluft - gerne i god tid. Kom rodfrugterne op på en bageplade, dryp dem med lidt olivenolie, krydr med salt og friskkværnet peber, og bag dem i ca. 25 min., til de er møre.
Skyl kålen, og skær den over på midten på langs. Kom kålen op i en gryden, og tilsæt en smule vand, så bunden lige er dækket. Damp kålen under låg i 4-5 min., til den er mørnet let, men stadig har bid. Tag herefter kålen op af gryden.
Kom creme fraiche op i en skål, og riv osten fint ned i. Smag til med fishsauce, godt med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Skær fisken i kuvertstykker, og steg dem på en meget varm pande i en smule olie i 3-4 min. på den ene side. Steg dem derefter max 30 sekunder på den anden side. Krydr med lidt salt.
Lun bollerne i ovnen i ca. 5 min.
Skær kålen ud i grove, mundrette stykker og vend dem sammen med dressingen.
Anret kål, bagte rodfrugter og fisk på en tallerken med boller på siden.
Velbekomme!
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()