Couscous: Hæld couscoussen i en skål og overhæld den med kogende fond til det dækker med ca. ½ cm. Lad den suge - løst tildækket - i 10 min. og findel derefter grynene med en gaffel. Pluk imens persillen og hak bladene fint. Vend dem i den lune couscous sammen med fintrevet citronskal, rosiner, ristede pinjekerner, 3 spsk. olie og et godt nip salt og peber. Vend det hele godt sammen, smag til med citronsaft, salt og peber og server straks.
Sauce: Rør marmelade, sennep og fløde sammen i en lille kasserolle og varm det op under omrøring. Smag til med salt og peber.
Fisk: Skær fisken i 4 ensartede portionsstykker og krydr dem let med salt og peber. Læg dem i en lille bradepande, dæk tæt til med stanniol og damp fisken i en 200 grader varm ovn i 12-15 min. til den kun lige akkurat er mør.
Fordel den lune couscoussalat på midten af 4 tallerkner. Læg et stykke fisk oven på og top med abrikossauce.
Server sammen med bagte gulerødder, en sprød grøn salat og tyrkisk pidebrød.
Kundekommentarer ()