0
Dampet kulmule med karrybyg og broccoli

Dampet kulmule med karrybyg og broccoli

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
perlebyg
1 min.
Perlebyg

Kom byggen i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., indtil den er mør.

kulmulefilet med skind
3 min.
Fisk

Skær fisken i mindre stykker, krydr den med salt, og lad den stå ude til senere.

broccoliFennikelSød chilisaucecitronristet sesamolie
5 min.
Salat

Sæt en kasserolle med saltet vand over at koge.

Skyl broccoli og fennikel grundigt, og skær dem i mundrette stykker. Lad dem koge i ca. 3 min. indtil de er blevet møre, men bevarer lidt bid.

Dræn vandet fra. Lige før servering vendes grøntsagerne i sweet chili, citronsaft og sesamolie, og smages til med salt og peber.

kokosmælkgrøn karrypasta
20 min.
Karrybyg

Dræn vandet fra perlebyggen. Kom karrypasta og kokosmælken i, og bring det til at simre. Lad det simre, indtil det får en cremet konsistens. Smag til med salt og evt. lidt sukker.

25 min.
Fisk

Kom fisken med skindsiden opad i en gryde, og hæld vand i, så det lige dækker bunden.

Sæt gryden over middel varme med låg på i 3-4 min., indtil fisken begynder at flage, og skindet kan trækkes fra kødet. Hæld vandet fra, og servér straks.

30 min.
Anretning

Servér fisken med karrybyg og salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?