Rør yoghurten med lidt revet citronskal, saften af ½ citron, cayennepeber, fintsnittet forårsløg og godt (!) med friskkværnet sort peber og smag til - kan med fordel laves tidligere, så det har tid til at stå og trække smag.
Pil perleløgene og snit icebergsalaten og mynten i fine, tynde strimler.
Rist baconen gylden på en tør sauterpande, tilsæt perleløg og halvdelen af smørret og sautér til løgene er klare. Rør ¼ tsk. fintrevet citronskal og fonden i (hønsefond kan også bruges) og lad det lige koge op. Skær imens torskefileten i pæne portionsstykker og krydr dem med salt og peber. Rør ærter, salat og resten af smørret i fonden og læg fiskestykkerne ned oveni. Lad fisken dampe ved middel varme ca. 5 min. til den er mør og smag til.
Anret bacon, perleløg, ærter og salat i dybe tallerkner og læg et stykke fisk i midten. Top med en skefuld yoghurt, drys med myntestrimlerne og server straks.
Server sammen med små råstegte kartoffeltern og bagte cherrytomater.
Kommentarer og forslag til opskriften