0
Dilddellen med hvidløg, gnocchi og majs
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

gnocchihvidløgmajskolberdildskalotteløgkrystal karl
1 min.
Gnocchi & majs

Fjern bladene på majskolberne, og skær majskernerne af. Kog majskernerne i godt saltet vand i 2-3 min. Lad dem dryppe af i en sigte. 

Kom de rå gnocchi og hele upillede hvidløg (gem 1-2 fed til at hakke) på en varm pande med et par skefulde olivenolie. Lad dem stege ved hård varme i 5-6 min., til de er gyldne og lækre, og hvidløgene er møre. Kom en generøs klump smør på panden sammen med afdryppede majs, det sidste hvidløg, løg der er finthakket og gnocchi’erne. Steg et par min. Pluk dild, og hak bladene fint (gem lidt til pynt), kom dem ved, og steg med i 30 sekunder. Krydr med salt og peber, riv halvdelen af osten, og vend den i.

Dild-dellen
10 min.
Dellen:
Lun dellerne i en forvarmet ovn ved 200 grader i 8-10 min., eller steg dem i lidt olivenolie/smør på en pande i 2-3 min. på hver side. 
mesclun, mix salater
15 min.
Salat:

Vend salaten med lidt god vineddike og olivenolie. 

krystal karl
20 min.
Anretning:

Server som vist på billedet. Riv det sidste ost over retten. 

Bonusinfo

 

Bonusinfo

Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.

Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!

- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.

Alt sammen med et formål: Maximal Umami!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?