Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen i god tid på 200 grader varmluft.
Skær kartoflerne i både og vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet sort peber. Bred dem ud på en bageplade og bag dem i ovnen til de er gyldne og møre - ca. 25 min.
Hak ca. 1 lille spsk kapers pr kuvert fint med en kniv. Bland ca. 1 spsk mayo og 1 spsk creme fraiche pr kuvert sammen med kapers og smag til med salt og friskværnet sort peber.
Sørg for at jordskokkerne er helt rene men du behøver ikke skrælle dem. Skær dem i små tern med en kniv. Skær også æblet i samme størrelse tern. Snit rødløget super super tyndt - gerne på et mandolinjern.
Bland jordskokker, æbler og rødløg i en skål. Bemærk, du skal sikkert ikke bruge alt rødløget - det kan nemt komme til at overdøve salaten, smag dig frem. Vend det hele rundt med lidt olivenolie.
Lun dellerne på en varm pande med en smule olie i 2-3 min. på hver side eller kom dem i ovnen ca. 5 min.
Anret kartofler, deller og salat på en tallerken og kom til sidst en god skefuld tatarsauce til.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()