0
Dilddeller med råstegt kål, cashewnødder og ris

Dilddeller med råstegt kål, cashewnødder og ris

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sesam, Nødder, Soya, Jordnødder, Cashewnødder, Gluten

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris
1 min.
Ris

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

tamari/soyaspidskålgaram masalacashewnøddercitron
5 min.
Kål

Skær spidskålen ud i grove, mundrette stykker. Hak nødderne groft med en kniv.

Varm en pande eller wok op ved højeste varme. Tilsæt en smule olie og lynsteg kålen i 2-3 min., til den branker i kanterne, men stadig har bid. Tilsæt så cashewnødder og krydderblanding, og steg videre i et minut eller to. Kom kålen over i en skål, og smag den til med lidt citronsaft og tamari.

Dild-dellen
15 min.
Deller

Rengør panden fra før, sæt den over ved middelhøj varme, og tilsæt et skud olivenolie. Steg dellerne sprøde på alle sider i 5-7 min. i alt. 

25 min.
Anretning

Vend rosinerne sammen med risene, og anret dem i en dyb tallerken. Kom deller og stegt kål ovenpå. Husk evt. overskydende sauce fra kålen.

Velbekomme!

Bonusinfo

Dild-dellen er BASERET PÅ HVIDE BØNNER, GULE FLÆKÆRTER OG BLOMKÅL, SMAGT TIL MED MASSER AF FRISK DILD

- så god (næsten) som en nylavet fiskedelle...

Steg DILD-DELLEN i 2-4 minutter på hver side ved lav til middel varme på en pande i lidt god olieDild-dellen kan spises både kold og varm.

Ingredienser:

Kogte hvide bønner*(28%), kogte gule flækærter*(16%), løg*, blomkål*(12%), rød peberfrugt*, rapsolie*, HAVREGRYN*, citronsaft*, dild*(2%), kartofler*, loppefrøskaller*, salt, kartoffelmel*, peber* 

*=Økologisk

100% GLUTENFRI! 

Cøliaki - Tema om gluteintolerance på NetPatient.dk

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?