Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.
Skær spidskålen ud i grove, mundrette stykker. Hak nødderne groft med en kniv.
Varm en pande eller wok op ved højeste varme. Tilsæt en smule olie, og lynsteg kålen i 2-3 min., til den branker i kanterne, men stadig har bid. Tilsæt cashewnødder og krydderblanding, og steg videre i et minut eller to. Kom kålen over i en skål, og smag den til med lidt citronsaft og tamari.
Rengør panden fra før, sæt den over ved middelhøj varme, og tilsæt et skud olivenolie. Steg dellerne sprøde på alle sider i 5-7 min. i alt.
Vend rosinerne sammen med risene, og anret dem i en dyb tallerken. Kom deller og stegt kål ovenpå. Husk evt. overskydende sauce fra kålen.
Kundekommentarer ()