0
Dilddeller med råstegt kål, cashewnødder og ris

Dilddeller med råstegt kål, cashewnødder og ris

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ris, basmati
1 min.
Ris

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

tamari soya saucespidskålgaram masala1cashewnøddercitron
5 min.
Kål

Skær spidskålen ud i grove, mundrette stykker. Hak nødderne groft med en kniv.

Varm en pande eller wok op ved højeste varme. Tilsæt en smule olie, og lynsteg kålen i 2-3 min., til den branker i kanterne, men stadig har bid. Tilsæt cashewnødder og krydderblanding, og steg videre i et minut eller to. Kom kålen over i en skål, og smag den til med lidt citronsaft og tamari.

Dild-dellen
15 min.
Deller

Rengør panden fra før, sæt den over ved middelhøj varme, og tilsæt et skud olivenolie. Steg dellerne sprøde på alle sider i 5-7 min. i alt. 

rosiner
25 min.
Anretning

Vend rosinerne sammen med risene, og anret dem i en dyb tallerken. Kom deller og stegt kål ovenpå. Husk evt. overskydende sauce fra kålen.

Bonusinfo

 

Bonusinfo

Garam masala indeholder: 40% spidskommen, 30% korianderfrø, 10% kanel, 10 % grøn kardemomme, 5% nelliker, 5%  laurbærblade

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?