Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt en stor gryde vand over, som hvis du skulle koge pasta. Husk et godt skud salt.
Skræl rødløget, og snit det i tynde både. Pisk en blanding af lige dele sukker og lys eddike, og hæld den over rødløgene. Der skal være nok til at dække dem. Lad løgene trække indtil servering.
Skær blomkålen ud i små buketter på ca. 3x3 cm - husk at brug stokken også.
Hak hasselnødderne groft, og rist dem på en tør pande, til de begynder at dufte. Tag nødderne af panden, og sæt dem til side.
Når vandet koger, blancherer du blomkålen kort i ca. 1 minut, og tager den derefter op af vandet igen. Kom buketterne over i en skål sammen med drænede kikærter. Vend dem med krydderblandingen, et par dråber olivenolie og lidt salt.
Steg dellerne på panden i en smule olivenolie i 2-3 min. på hver side.
Anret deller og blomkålssalat på en tallerken.
Slut af med at komme drænede rødløg og ristede hasselnødder over salaten, og kom en god skefuld yoghurt ved.
Shivid polo krydderimix indeholder:
Kommentarer og forslag til opskriften