0
Dilddeller med syltede rødløg og blomkålssalat med kikærter

Dilddeller med syltede rødløg og blomkålssalat med kikærter

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

rødløg
1 min.
Forberedelse og syltede løg

Start med at sætte en stor gryde vand over, som hvis du skulle koge pasta. Husk et godt skud salt.

Skræl rødløget, og snit det i tynde både. Pisk en blanding af lige dele sukker og lys eddike, og hæld den over rødløgene. Der skal være nok til at dække dem. Lad løgene trække indtil servering.

blomkålshivid polokikærter i vand
5 min.
Blancher blomkålen

Skær blomkålen ud i små buketter på ca. 3x3 cm - husk at brug stokken også.

Hak hasselnødderne groft, og rist dem på en tør pande, til de begynder at dufte. Tag nødderne af panden, og sæt dem til side.

Når vandet koger, blancherer du blomkålen kort i ca. 1 minut, og tager den derefter op af vandet igen. Kom buketterne over i en skål sammen med de drænede kikærter. Vend dem med krydderblandingen, et par dråber olivenolie og lidt salt.

Dild-dellen
20 min.
Steg dellerne

Steg dellerne på panden i en smule olivenolie i 2-3 min. på hver side.

græsk yoghurt, 10%hasselnødder
30 min.
Anretning

Anret deller og blomkålssalat på en tallerken. Slut af med at komme drænede rødløg og ristede hasselnødder over salaten, og kom en god skefuld yoghurt ved.

Bonusinfo

Dild-dellen er BASERET PÅ HVIDE BØNNER, GULE FLÆKÆRTER OG BLOMKÅL, SMAGT TIL MED MASSER AF FRISK DILD

- så god (næsten) som en nylavet fiskedelle...

Steg DILD-DELLEN i 2-4 minutter på hver side ved lav til middel varme på en pande i lidt god olieDild-dellen kan spises både kold og varm.

Ingredienser:

Kogte hvide bønner*(28%), kogte gule flækærter*(16%), løg*, blomkål*(12%), rød peberfrugt*, rapsolie*, HAVREGRYN*, citronsaft*, dild*(2%), kartofler*, loppefrøskaller*, salt, kartoffelmel*, peber* 

*=Økologisk

100% GLUTENFRI! 

Cøliaki - Tema om gluteintolerance på NetPatient.dk

Bonusinfo

Shivid polo krydderimix indeholder:

  • tørret dild
  • løgpulver
  • hvidløgspulver
  • safran

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?