0
Durumstegt filet royal af mørksej med marineret salat, hjemmelavede brødcroutoner og nye kartofler (2 pers.)

Durumstegt filet royal af mørksej med marineret salat, hjemmelavede brødcroutoner og nye kartofler (2 pers.)

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Hjemmelavede brødcroutoner: Skær brødet i tynde skiver, dyp eller vend dem i olie og krydr med salt og peber. Bag dem på bagepapir i en 180 grader varm ovn i ca. 10 min. (til de er gyldne og sprøde). Del skiverne i 2 trekanter og anret dem ovenpå salaten.

Salat: Salaten skæres i mindre stykker og blandes med hele blade af basilikum og persille samt peberfrugten, der er skåret i tynde strimler.

Dressing: Rør en dressing af cremefraiche, finthakket rødløg, salt og peber. Vend dressingen i salaten.

Fisk: Skær fileten i mundrette stykker på ca. 2 x 2 cm. Krydr med salt og peber og vend fisken i durummel eller alm. hvedemel. Stykkerne steges i olie på en pande i ca. 5-6 min. (til de er gyldne og sprøde).

Kartofler: Skrab/skrub de nye kartofler og kog dem i vand med salt i 8 min. Dræn vandet fra og vend dem i smør og godt salt.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?