Hjemmelavede brødcroutoner: Skær brødet i tynde skiver, dyp eller vend dem i olie og krydr med salt og peber. Bag dem på bagepapir i en 180 grader varm ovn i ca. 10 min. (til de er gyldne og sprøde). Del skiverne i 2 trekanter og anret dem ovenpå salaten.
Salat: Salaten skæres i mindre stykker og blandes med hele blade af basilikum og persille samt peberfrugten, der er skåret i tynde strimler.
Dressing: Rør en dressing af cremefraiche, finthakket rødløg, salt og peber. Vend dressingen i salaten.
Fisk: Skær fileten i mundrette stykker på ca. 2 x 2 cm. Krydr med salt og peber og vend fisken i durummel eller alm. hvedemel. Stykkerne steges i olie på en pande i ca. 5-6 min. (til de er gyldne og sprøde).
Kartofler: Skrab/skrub de nye kartofler og kog dem i vand med salt i 8 min. Dræn vandet fra og vend dem i smør og godt salt.
Kundekommentarer ()