Nulstil dit kodeord



×
×
Dybstegt hvillingfilet med hjemmelavede pommes frittes og purløgscreme

Dybstegt hvillingfilet med hjemmelavede pommes frittes og purløgscreme

Opskriften er udviklet af:

Thomas Riis
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    -
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    5 stjerner
    5
    1
    1

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Hjemmelavede pommes frittes: Start med at opvarme olien (brug majs- eller vindruekerneolie). Den er klar, når det syder omkring en tændstik. Skær kartoflerne i stave og steg dem i olien i ca. 10 min. indtil de er sprøde og gyldne. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og krydr med salt. Alternativt kan kartoflerne bages i en 200-220 grader varm ovn i ca. 25 min.

    Dybstegt fiskefilet: Start med at lave dejen til fiskene: Øl, mel, æg, lidt salt og peber piskes sammen (dejen skal i konsistens være som tyk pandekagedej). Del fileterne på langs i passende stykker. Vend fisken i dejen og læg dem ned i olien. Steges indtil de er gyldne. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og krydr med salt. Fisken kan også steges på en pande med godt med fedtstof - ca. ½ cm varm olie i panden.

    Purløgscreme: Cremefraiche, yoghurt, klippet/hakket purløg, sennep og knust hvidløg (efter behag) røres sammen og smages til med salt og peber.

    Server retten sammen med en frisk salat.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Cremet fiskesuppe

Skagenfoods egen hjemmelavede signature fiskesuppe er en klassisk cremet fiskesuppe. Den er lavet udelukkende på det bedste af det bedste; nemlig mass...

Pris fra
229,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Frisk torskerogn

Frisk torskerogn fås desværre kun i en forholdsvis kort sæson, som kan strække sig indtil marts. Rognen er enten frisk dansk torskerogn eller MSC c...

Pris fra
179,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Kundekommentarer

Din bedømmelse