0
Efterårs nuddelsuppe med kyllingebryst, ingefær og forårsløg

Efterårs nuddelsuppe med kyllingebryst, ingefær og forårsløg

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ingefærpak choyforårsløgnudlerristet sesamolie
1 min.
Klargøring

Nudlerne koges efter anvisningen på pakken. Derefter drænes de, og vendes med sesamolien, så de ikke klistrer sammen.

Forårsløget skylles, og deles i den hvide og den grønne del.
Den grønne del snittes meget fint.
Den hvide del snittes i splitter på omkring 1/2 cm.

Ingefæren skrælles, og rives fint. Det gøres nemmest ved at skrabe skrællen af med en teske,
Du skal bruge omkring 1/2 tsk. ingefær pr. person.

Pak Choy'en skylles. 
Den hvide del snittes fint, og de grønne blade snittes i strimler på omkring 2 cm.

kyllingebryst uden skindingefærforårsløg
15 min.
Kylling og suppe

Kyllingen brunes af et par minutter på en pande.
Krydr med salt og peber, og lad kyllingen hvile under låg i 5-10 min., til den lige er gennemstegt.  

Sæt en gryde med 2-3 dl vand pr. person over at koge.
Når vandet koger, kommes den hvide del af forårsløget og 1/2 tsk ingefær pr. person ned i gryden, og der skrues ned til laveste blus.
Hæld den hvide del af pak choy ned i gryden.

Kyllingen skæres ud i strimler.

Miso-pastaen opløses i 1 dl suppe, og hældes tilbage i gryden sammen med den grønne del af pak choy'en.
Smag til med salt og peber, samt evt. soya/tamari.

 

 

30 min.
Samling af retten

Fordel nudlerne i forvarmede skåle, og top op med kyllingestrimlerne.

Den hede suppe fordeles i skålene, og til slut fordeles den grønne del af forårsløgene oveni suppen.

Servér straks.

~ Velbekomme ~

 

 

Bonusinfo

Miso

- umamibomben der kan peppe enhver ret op!

Miso stammer fra Japan og er en fermenteret paste lavet på brune ris eller sojabønner.

Miso er karakteriseret med en enestående evne til at bidrage med unik dybde og umami til smagsprofilen i mange retter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?