Kødet brunes grundigt i en stor stegegryde med låg, som kan rumme hele retten. Hvis du laver mad til mange, kan man med fordel stege kødet af flere omgange, for at det ikke skal "koge".
Smag kødet grundigt til med salt og peber og evt. chili/chilisauce, hvis man gerne vil have et ekstra spark i retten.
Når kødet er stegt, sættes det til side, og gryden varmes op igen: Den skal bruges til stegning af grøntsagerne.
Imens kødet steger vaskes og ordnes grøntsagerne.
Løget hakkes fint.
Courgetten og tomaterne skæres i tern.
Riv cheddar osten.
Kom courgetterne over i gryden og steg, til de er gyldne. De må godt få god varme!
Hæld løgene over til courgetterne, og lad dem stege med et par minutter, og hæld så kødet tilbage i panden og lad det stege med ved høj varme.
Pastaen hældes ned i gryden sammen med chilibønnerne, og så meget vand at det lige nøjagtig næsten dækker (pas på med at komme alt for meget vand ved ), samt en lille halv tsk. salt pr. person.
Låget lægges på og retten simrer til pastaen er al dente, omkring 10 minutter, alt efter hvor mange du laver mad til.
Når pastaen er kogt, vendes de friske tomater, den revne cheddar og de drænede majs ned i gryden, og den sættes på bordet, evt. sammen med jeres favorit chili eller -mexikanske sauce.
Farmhouse cheddar er fremstillet af økologisk komælk fra Summeset i England. Osten fremstilles på samme gård, som køerne malkes, hvilket kaldes Single Farmhouse cheese. Når ostemassen er klar presses det i karet, og henlægger til efter syrning indtil den er klar til opskæring i små stykker, der saltes og presses ved meget højt tryk, hvorefter den lagres. En fantastisk autentisk ost der er milevidt fra de mange standardvarer du finder på cheddar-hylderne i dagligvarehandlen!
Kundekommentarer ()