Start med at læse hele opskriften grundigt igennem først.
Kartofler: Kog kartoflerne møre i rigeligt, godt saltet vand i ca. 20 minutter. Dræn vandet fra, og lad dem dampe af i 5 minutter. Pil kartoflerne, og del dem i mindre stykker. Kom dem i en skål, drys med lidt god flagesalt, sort peber samt god olivenolie, og lad dem stå lunt, til de skal bruges.
Kålsalat med kartofler og hasselnødder: Skyl kålet grundigt i 2 hold koldt vand,og skær det i mundrette stykker. Blancher i rigeligt letsaltet vand i 1 minut. Kom kålet i iskoldt vand, og slyng det derefter i en salatslynge, til det er helt tørt. Vend sammen med de kogte, pillede og lune kartofler, både eller tern af æble, hakkede, ristede hasselnødder, god olivenolie, sennep samt revet pecorino. Smag til med lidt citronsaft og skal (kun det gule), salt, peber og lidt sukker.
Fiskefrikadeller: Varmes 3-5 minutter på hver side i lidt smør eller neutral olie.
Anretning: Som vist.
Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.
Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.
Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.
Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.
Kundekommentarer ()