Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Quinoaen skylles grundigt og steges derefter i lidt olie i en gryde et par minutter. Hæld de flåede tomater over quinoaen, efterfulgt af så meget vand, at det lige næsten dækker. Læg låg på gryden, og lad quinoaen simre omkring 10 minutter til den er mør. Smag til med salt og peber, samt evt. chili.
Kyllingen skæres i tynde strimler - ca. 1/2 cm tykke. Lynsteg kødet på en hed pande i lidt olie et minuts tid. Hæld halvdelen af fajita-krydderiet over kyllingen, steg yderlige 30 sekunder, træk panden fra varmen, og læg låg på den.
Lad kyllingen hvile, til salaten skal anrettes.
Dræn majsen. Creme fraichen røres sammen med resten af fajita-krydderiet og smages til med salt og peber. Icebergsalaten skylles og snittes fint. Anret salaten i bunden af et stort fad, der kan rumme hele retten.
Fordel quinoaen ovenpå salaten, efterfulgt af kyllingen. Dryp derefter med creme fraiche-dressingen.
Drys majsen over salaten til allersidst, og server.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kommentarer og forslag til opskriften