0
Lun mexikansk kylling på quinoa-salat
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

quinoaflåede og hakkede tomater
1 min.
Quinoa

Quinoaen skylles grundigt og steges derefter i lidt olie i en gryde et par minutter. Hæld de flåede tomater over quinoaen, efterfulgt af så meget vand, at det lige næsten dækker. Læg låg på gryden, og lad quinoaen simre omkring 10 minutter til den er mør. Smag til med salt og peber, samt evt. chili.

kyllingebryst uden skindfajita krydderi
10 min.
Kylling

Kyllingen skæres i tynde strimler - ca. 1/2 cm tykke. Lynsteg kødet på en hed pande i lidt olie et minuts tid. Hæld halvdelen af fajita-krydderiet over kyllingen, steg yderlige 30 sekunder, træk panden fra varmen, og læg låg på den.
Lad kyllingen hvile, til salaten skal anrettes.  

icebergsalatfajita kryddericreme fraiche 18%
20 min.
Salat og dressing

Dræn majsen. Creme fraichen røres sammen med resten af fajita-krydderiet og smages til med salt og peber. Icebergsalaten skylles og snittes fint. Anret salaten i bunden af et stort fad, der kan rumme hele retten. 

30 min.
Anretning

Fordel quinoaen ovenpå salaten, efterfulgt af kyllingen. Dryp derefter med creme fraiche-dressingen.  
Drys majsen over salaten til allersidst, og server.

Bonusinfo

Fajita indeholder:

25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt. 

*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?