0
Falafel italiano med tzatziki, cashewnødder og ris

Falafel italiano med tzatziki, cashewnødder og ris

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sesam, Nødder, Soya, Jordnødder, Cashewnødder, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

riskasserolle
1 min.
Kog risene

Start med at sætte risene over at koge efter anvisning på pakken.

skålgræsk yoghurt, 10%tzatziki krydderiagurk
3 min.
Lav tzatziki

Skær agurken ud i små tern. Vend agurk, krydderiblanding og yoghurt sammen i en skål, og smag til med lidt salt.

cashewnødderpak choycitron
15 min.
Bland salaten

Pluk pak choy ud i blade, og snit dem i lange strimler. 

Rist nødderne i 2-3 min. på en tør pande, og hak dem groft med en kniv.

Bland nødder og pak choy i en skål med masser af fintrevet citronskræl, lidt citronsaft og lidt olivenolie.

slip-let-pandeFalafel italiano
20 min.
Steg falaflerne

Varm en stor pande godt op, og tilsæt en generøs mængde olie. Steg falaflerne på alle sider i 3-4 min. i alt. 

30 min.
Anretning

Anret ris i en dyb tallerken med falafler ovenpå, og salat og tzatziki på siden.

Velbekomme!

Bonusinfo

Falafel italiano er SMAGFULDE SMÅ BOLLER LAVET PÅ BELUGALINSER, SOLSIKKEKERNER OG QUINOA

- og så smager de som en falafel, der har trillet en tur igennem Italien!

Økologisk Italiano Falafel (Glutenfri)

Ingredienser: Kogte belugalinser*, kogte kikærter*, champignon, rød peberfrugt*; rapsolie*, solsikkekerner*, glutenfrie havregryn*, balsamicoeddike*, løgpulver*, salt, hvidløgspulver*, loppefrøskaller*, peber*, oregano*.
*= Økologisk

Bonusinfo

Tzatziki krydderi indeholder:
75% dildspidser, 15% hvidløgspulver, 10% tørret citronskal

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?