Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at sætte risene over at koge efter anvisning på pakken.
Skær agurken ud i små tern. Vend agurk, krydderiblanding og yoghurt sammen i en skål, og smag til med lidt salt.
Pluk pak choy ud i blade, og snit dem i lange strimler.
Rist nødderne i 2-3 min. på en tør pande, og hak dem groft med en kniv.
Bland nødder og pak choy i en skål med masser af fintrevet citronskræl, lidt citronsaft og lidt olivenolie.
Varm en stor pande godt op, og tilsæt en generøs mængde olie. Steg falaflerne på alle sider i 3-4 min. i alt.
Anret ris i en dyb tallerken med falafler ovenpå, og salat og tzatziki på siden.
Velbekomme!
Tzatziki krydderi indeholder:
75% dildspidser, 15% hvidløgspulver, 10% tørret citronskal
Kommentarer og forslag til opskriften