Tænd ovnen på 200 grader varmluft
Start med at vaske græskarret (du behøver ikke skrælle det) og fjerne kernehuset. Skær det ud i tern.
Vend ternene med lidt olivenolie og krydderblandingen. Spred dem ud på en bageplade og bag dem i ovnen til de er møre og har taget lidt farve - ca. 25 min.
Sæt en stor gryde godt saltet vand over at koge. Kog pastaen til den er al dente efter anvisning på pakken.
Del squashen i kvarte på langs. Steg dem hård og kort på en godt varm pande eller grillpande - blot et par minutter.
Lav en marinade ved at piske ca. 1 god spsk olivenolie per kuvert, salt, fintrevet hvidløg, fintrevet citronskal og citronsaft sammen i en lille skål. Der må godt være godt knald på hvidløg og citron.
Vend de lune squash sammen med marinaden og plukket oregano.
Smuldr osten ud i små stykker og vend den sammen med pastaen, sammen med græskarternene.
Anret pastaen i en dyb tallerken med de stegte squash på siden.
Velbekomme!
Indeholder:
25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.
Kundekommentarer ()