0
Fettucine med cremede svampe, rå glaskål og mynte

Fettucine med cremede svampe, rå glaskål og mynte

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
glaskålmyntecitron
1 min.
Glaskål

Start med at skrælle glaskål og skær det i små tern. Skyl mynten og hak den groft med en skarp kniv. Bland mynte og glaskål i en skål og tilsæt godt med fintrevet citronskal, friskkværnet peber og et par dråber olivenolie. Ingen salt lige nu.

Sæt vand over at koge til pasta.

blandede svampe
5 min.
Svampe

Rens svampene og skær dem i mundrette stykker. Steg dem hårdt på en varm pande i en smule olie - ca. 2-3 min. Krydr med salt og friskkværnet peber.

fettucine veganblandede svampe
15 min.
Fettucine

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Gem ca. 1/2 dl kogevand pr kuvert. Kom kogevandet op i en skål sammen med yoghurten og de stegte svampe og pisk det sammen til en cremet sauce. Kom herefter pastaen op i skålen og slyng det sammen til pastaen er helt dækket af saucen. Smag til med salt og friskkværnet peber. 

pecorino romano
30 min.
Anretning

Anret den cremet pasta i en dyb tallerken med mynte og glaskål ovenpå. Og slut af med at rive godt med pecorino over retten.

Velbekomme!

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?