Start med at skrælle glaskål og skær det i små tern. Skyl mynten og hak den groft med en skarp kniv. Bland mynte og glaskål i en skål og tilsæt godt med fintrevet citronskal, friskkværnet peber og et par dråber olivenolie. Ingen salt lige nu.
Sæt vand over at koge til pasta.
Rens svampene og skær dem i mundrette stykker. Steg dem hårdt på en varm pande i en smule olie - ca. 2-3 min. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Gem ca. 1/2 dl kogevand pr kuvert. Kom kogevandet op i en skål sammen med yoghurten og de stegte svampe og pisk det sammen til en cremet sauce. Kom herefter pastaen op i skålen og slyng det sammen til pastaen er helt dækket af saucen. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Anret den cremet pasta i en dyb tallerken med mynte og glaskål ovenpå. Og slut af med at rive godt med pecorino over retten.
Velbekomme!
Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.
Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.
Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.
Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.
Kundekommentarer ()