0
Filet a la mørbrad med hoisinbagt græskar, syrlige agurker og koriander

Filet a la mørbrad med hoisinbagt græskar, syrlige agurker og koriander

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hoisinsaucehokkaido græskar
1 min.
Græskar

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Vask græskarret grundigt - du behøver ikke skrælle det, halvér det, og fjern kernehuset med en ske. Skær græskarret ud i ca. 2 x 2 cm tern,og vend det med hoisinsauce, lidt olivenolie og salt. 

Fordel ternene ud på en bageplade dækket med bagepapir, og bag dem i ca.  20 min., til de har taget farve, og er møre.

agurkChipotle (røget chili)limekoriander
5 min.
Agurker

Kom al saften fra lime op i en skål, og pisk lidt sukker ud heri.

Pluk korianderen ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv

Skær agurkerne tyndt med en kniv, vend dem op i limesaften, og tilsæt den røgede chili og korianderstilke.

Lad det trække til servering.

Filet a la mørbrad, frilandsgris
15 min.
Kød

Krydr kødet grundigt med salt og friskkværnet peber, skær den ud i kuvertstykker, og steg dem på en godt varm pande i en smule olivenolie i ca. 6-8 min. i alt.

koriander
30 min.
Anretning

Anret græskarternene på en tallerken med kød og agurkesalat, og drys med korianderbladene.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
515 kcal
Fedt:
29,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
14,8 g
Kulhydrat:
25 g
heraf sukkerarter:
18,5 g
Kostfibre:
12 g
Protein:
31,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?