Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Vask græskarret grundigt - du behøver ikke skrælle det, halvér det, og fjern kernehuset med en ske. Skær græskarret ud i ca. 2 x 2 cm tern,og vend det med hoisinsauce, lidt olivenolie og salt.
Fordel ternene ud på en bageplade dækket med bagepapir, og bag dem i ca. 20 min., til de har taget farve, og er møre.
Kom al saften fra lime op i en skål, og pisk lidt sukker ud heri.
Pluk korianderen ud i blade, og snit stilkene fint med en kniv
Skær agurkerne tyndt med en kniv, vend dem op i limesaften, og tilsæt den røgede chili og korianderstilke.
Lad det trække til servering.
Krydr kødet grundigt med salt og friskkværnet peber, skær den ud i kuvertstykker, og steg dem på en godt varm pande i en smule olivenolie i ca. 6-8 min. i alt.
Anret græskarternene på en tallerken med kød og agurkesalat, og drys med korianderbladene.
Kundekommentarer ()