Fisk: Fjern skorperne på brødet og kom resten i en foodprocessor sammen med plukket persille, revet skal fra hele citronen (gem citronen, saften skal bruges senere), salt og peber. Hak det til en ensartet "rasp". Skær fisken i ensartede portionsstykker og pensl dem med et tyndt lag olie. Pres raspen fast på fisken og bag den i en 200 grader varm ovn i 10-12 min.
Grønt: Pil skalotteløgene og skær dem i tynde både. Fjern den træede ende på aspargeserne ved at brække dem af og snit resten i 2 cm lange stykker. Skyl slikærterne og skær dem i mindre stykker med et skråt snit. Skyl spinaten og dryp den godt af. Varm lidt olie i en pande og sauter løgene til de begynder at blive klare. Tilsæt asparges og sauter i yderligere 5 min. til de er lige knapt møre. Tilsæt ærter og spinat, krydr med salt og peber og vend rundt til spinaten lige er faldet sammen. Smag til med citronsaft og server straks.
Server sammen med små kartofler, en god tomatsalat og et stykke godt groft brød.
Kommentarer og forslag til opskriften