0
Filippinske pancit nudler med kylling
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Pancit er det filippinske ord for nudler, og de tilberedes på utallige måder over hele Filippinerne - her er det en simpel og hurtig version - der ikke tager mange minutter at tilberede.

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
skalotteløgforårsløggulerødder med topgrøn peberfrugtcitron
1 min.
Grøntsager:

Skræl og finthak skalotteløg og hvidløg

Soigner og skær forårsløg i ca. 1 cm brede skiver på skrå. Fintsnit de grønne toppe

Skær peberfrugt og gulerødder i fine strimler

Pres saften fra citronen.

tørrede risnudler
10 min.
Vermicelli risnudler

Udblød nudlerne i masser af iskoldt vand i 5 minutter - kasser vandet og kom nudlerne i en sigte

kyllingebryst uden skindhvidløgtamari/soya
12 min.
Kylling:

Skær kyllingen ud i stykker af ca. 1/2 x 1/2 cm og kom det i en skål

Vend kyllingen med ca. halvdelen af tamarien og finthakket hvidløg

Lad kyllingen trække i 5 minutter

20 min.
Pancit

Varm en stor wok op til relativ høj varme

Kom lidt neutrail olie i wokken og kom de hakkede skalotteløg på, sauter til de er bløde og gyldne uden at branke.

Tilsæt kyllingen og marinaden og sauter den i 2- 3 minutter. 

Kom alle grøntsager på (Gem løgtoppene til pynt) og sauter igennem i et par minutter.

Kom 1-2 dl vand på og kog igennem

Kom nudlerne ved og kog igennem mens du vender til nudlerne er møre og har opsuget det meste af væden.

Smag retten til med det sidste tamari, citronsaft, salt, sukker og sort peber

30 min.
Anretning:

Som vist - drys med de grønne løgtoppe

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?