Pancit er det filippinske ord for nudler, og de tilberedes på utallige måder over hele Filippinerne - her er det en simpel og hurtig version - der ikke tager mange minutter at tilberede.
Skræl og finthak skalotteløg og hvidløg
Soigner og skær forårsløg i ca. 1 cm brede skiver på skrå. Fintsnit de grønne toppe
Skær peberfrugt og gulerødder i fine strimler
Pres saften fra citronen.
Udblød nudlerne i masser af iskoldt vand i 5 minutter - kasser vandet og kom nudlerne i en sigte
Skær kyllingen ud i stykker af ca. 1/2 x 1/2 cm og kom det i en skål
Vend kyllingen med ca. halvdelen af tamarien og finthakket hvidløg
Lad kyllingen trække i 5 minutter
Varm en stor wok op til relativ høj varme
Kom lidt neutrail olie i wokken og kom de hakkede skalotteløg på, sauter til de er bløde og gyldne uden at branke.
Tilsæt kyllingen og marinaden og sauter den i 2- 3 minutter.
Kom alle grøntsager på (Gem løgtoppene til pynt) og sauter igennem i et par minutter.
Kom 1-2 dl vand på og kog igennem
Kom nudlerne ved og kog igennem mens du vender til nudlerne er møre og har opsuget det meste af væden.
Smag retten til med det sidste tamari, citronsaft, salt, sukker og sort peber
Som vist - drys med de grønne løgtoppe
Kundekommentarer ()