0
Fiskedeller med lun dild-kartoffelsalat med asparges og radiser

Fiskedeller med lun dild-kartoffelsalat med asparges og radiser

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
små kartoflerradiserdildgulerødder med topløg
1 min.
  1. Kartoflerne skylles og sættes over at koge i godt saltet vand. 
    Put de grove dildstilke ned i kogevandet, de giver god smag.
    Når kartoflerne er møre, drænes de og deles i halve eller kvarte, mens de stadig er varme, og hældes tilbage i gryden.

  2. Skyl grøntsagerne.

  3. Løgene snittes i fine både

  4. Radiserne deles i halve eller kvarte alt efter, hvor store de er.

  5. Knæk den nederste del af aspargesene og skær dem i splitter på skrå.

  6. Gulerødderne skrælles og skæres ud. De skal på bordet som gnavegrønt. Anret evt. gulerødderne i et stort glas isvand.

  7. Dilden skylles og snittes fint. Gem et par fine duske til pynt.
færdiglavede fiskefrikadellersmå kartoflerradiserdildløgeddikesukkersalt & pebergrønne asparges
20 min.
Kartoffelsalat og deller
  1. Løgene steges stille på en stor pande i en god smørklat, til de er helt møre.

  2. Når løgene er møre, hældes 1/2 spsk. sukker pr. person, samt 1-2 spsk. eddike pr. person ned i panden.  Skru op for varmen, og lad væsken reducere til det halve.

  3. Hæld kartofler, radiser og asparges ned i panden, og lad det hele blive gennemvarmt og sprød-mørt.  Smag til med salt, peber og evt. mere sukker.

  4. Hæld grøntsagerne over i den skål, de skal serveres i, og vend dilden ned til dem.

  5. Panden skylles, og fiskefrikadellerne varmes i lidt smør.

30 min.
Servering

Servér frikadellerne sammen med den lune salat og giv gnave-gulerødderne til ved siden af.

 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?