Kartoflerne skylles og sættes over at koge i godt saltet vand. Put de grove dildstilke ned i kogevandet, de giver god smag. Når kartoflerne er møre, drænes de og deles i halve eller kvarte, mens de stadig er varme, og hældes tilbage i gryden.
Skyl grøntsagerne.
Løgene snittes i fine både
Radiserne deles i halve eller kvarte alt efter, hvor store de er.
Knæk den nederste del af aspargesene og skær dem i splitter på skrå.
Gulerødderne skrælles og skæres ud. De skal på bordet som gnavegrønt. Anret evt. gulerødderne i et stort glas isvand.
Dilden skylles og snittes fint. Gem et par fine duske til pynt.
20 min.
Kartoffelsalat og deller
Løgene steges stille på en stor pande i en god smørklat, til de er helt møre.
Når løgene er møre, hældes 1/2 spsk. sukker pr. person, samt 1-2 spsk. eddike pr. person ned i panden. Skru op for varmen, og lad væsken reducere til det halve.
Hæld kartofler, radiser og asparges ned i panden, og lad det hele blive gennemvarmt og sprød-mørt. Smag til med salt, peber og evt. mere sukker.
Hæld grøntsagerne over i den skål, de skal serveres i, og vend dilden ned til dem.
Panden skylles, og fiskefrikadellerne varmes i lidt smør.
30 min.
Servering
Servér frikadellerne sammen med den lune salat og giv gnave-gulerødderne til ved siden af.
Kommentarer og forslag til opskriften