Tænd ovnen på 250 grader varmluft.
Bred pommes frites ud på en bageplade, og vend dem med lidt olie og salt.
Bag pommes frites i ca. 20 min., til de er gyldne og sprøde.
Skær fisken ud i portionstykker, og dup dem tørre med køkkenrulle. Kom stykkerne i et fad med lidt olivenolie, og drys med halvdelen af krydderiet samt salt.
Lad fisken stå på køkkenbordet i 10 minutter, og skru så ovnen ned på 200 grader.
I en lille skål blandes resten af krydderiet med cremefraiche og masser af revet citronskal. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker.
I en stor skål blandes en dressing af 1/2 spsk. citronsaft pr. kuvert med ligeså meget olivenolie.
Smag til med salt og peber.
Kom skyllet spinat i, skær agurk og æble i mundrette stykker, og kom begge dele i salaten.
TIP: skær evt. noget af agurken og æblerne til gnavegrønt.
Spred mandler ud på en bageplade, og bag dem i 8 minutter. Sæt fisken ind samtidig.
Bag fisken i 8-10 min., til den er mælkehvid.
Kom de bagte mandler i salaten, og vend rundt.
Server straks den ovnbagte fisk med sprøde fritter, dressing og sprød salat til.
Skagenfood Secret krydderi er Skagenfoods egen særlige krydderiblanding, der er til perfekt til skaldyr, grillet hvid fisk og ikke mindst laks.
Ingredienser: Løgpulver, dildspidser, fennikel, korianderfrø, citronskal, timian, hvidløgspulver, urteboullion, sort og rosa peber. Alle ingredienser er økologiske.
Kommentarer og forslag til opskriften