0
Ovnbagt lange med fritter og sprød salat
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

 

 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
pommes frites
0 min.
Bag fritter

Tænd ovnen på 250 grader varmluft.

Bred pommes frites ud på en bageplade, og vend dem med lidt olie og salt.

Bag pommes frites i ca. 20 min., til de er gyldne og sprøde.

langefilet uden skindSkagenfood Secret-krydderi
2 min.
Gør fisken klar

Skær fisken ud i portionstykker, og dup dem tørre med køkkenrulle. Kom stykkerne i et fad med lidt olivenolie, og drys med halvdelen af krydderiet samt salt. 

Lad fisken stå på køkkenbordet i 10 minutter, og skru så ovnen ned på 200 grader. 

Skagenfood Secret-kryddericreme fraiche 18%citron
5 min.
Lav dressing

I en lille skål blandes resten af krydderiet med cremefraiche og masser af revet citronskal. Smag til med salt, peber og evt. lidt sukker. 

agurkbabyspinatæblecitron
9 min.
Lav salat

I en stor skål blandes en dressing af 1/2 spsk. citronsaft pr. kuvert med ligeså meget olivenolie. 

Smag til med salt og peber. 

Kom skyllet spinat i, skær agurk og æble i mundrette stykker, og kom begge dele i salaten. 

TIP: skær evt. noget af agurken og æblerne til gnavegrønt. 

mandlerlangefilet uden skind
12 min.
Bag mandler

Spred mandler ud på en bageplade, og bag dem i 8 minutter. Sæt fisken ind samtidig.

Bag fisken i 8-10 min., til den er mælkehvid.

20 min.
Servering

Kom de bagte mandler i salaten, og vend rundt.

Server straks den ovnbagte fisk med sprøde fritter, dressing og sprød salat til.

Bonusinfo

Skagenfood Secret krydderi er Skagenfoods egen særlige krydderiblanding, der er til perfekt til skaldyr, grillet hvid fisk og ikke mindst laks. 

Ingredienser: Løgpulver, dildspidser, fennikel, korianderfrø, citronskal, timian, hvidløgspulver, urteboullion, sort og rosa peber. Alle ingredienser er økologiske.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?