0
Fish korma på lyssej/kulmule/torsk serveret med stegt spidskål/grønkål & quinoa

Fish korma på lyssej/kulmule/torsk serveret med stegt spidskål/grønkål & quinoa

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Indisk
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
lyssejfilet uden skindhvidløgingefærcitronfløde 38% (piskefløde)
1 min.
Fisk - del 1:

Del fisken i mindre mundrette stykker. Krydr med lidt fint salt, og lad den trække, mens du laver marinaden. Rør kormapastaen sammen med fløden. Tilsæt fintrevet ingefær, hakket hvidløg (brug det halve her), fintrevet skalotteløg samt saften af citronen. Kom den letsaltede fisk i, og lad den marinere i 5-10 min., gerne længere, hvis du har god tid.

quinoa
10 min.
Quinoa:

Sæt en gryde med rigeligt, letsaltet vand over at koge med quinoa, og kog den i 15 minutter. Dræn vandet fra, og kom quinoaen tilbage i gryden. Hold den varm under låg. 

lyssejfilet uden skind
15 min.
Fiske "Korma":

Læg fisken (marinaden skal med) i en gryde. Tilsæt flåede tomater, og rør forsigtigt rundt. Kog op. Kom et tætsluttende låg på, og lad retten simre i 2-3 minutter ved svag varme. Lige før servering røres små tern af koldt smør forsigtigt i (ca. 10-15 g pr person). Smag til med salt og sukker.

rødløgspidskål eller grønkålhvidløg
20 min.
Kål og løg:
Rib grønkålen fri for stilkene eller rengør spidskålen, og snit den fint. Kålen skylles og tørres i en salatslynge. Pil og fintsnit rødløg. Rist løg og det sidste hvidløg på en pande i en klat smør, til de begynder at tage farve uden at branke. Krydr med salt og peber. Kom kålen på, og rist den med, til den falder sammen. Krydr med salt og peber, og steg i yderligere 2-3 minutter. Vend til sidst med den kogte quinoa eller server hver for sig. 
koriander
30 min.
Anretning:

Som vist på billedet, drysset med masser af koriander.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?