Del fisken i mindre mundrette stykker. Krydr med lidt fint salt, og lad den trække, mens du laver marinaden. Rør kormapastaen sammen med fløden. Tilsæt fintrevet ingefær, hakket hvidløg (brug det halve her), fintrevet skalotteløg samt saften af citronen. Kom den letsaltede fisk i, og lad den marinere i 5-10 min., gerne længere, hvis du har god tid.
Sæt en gryde med rigeligt, letsaltet vand over at koge med quinoa, og kog den i 15 minutter. Dræn vandet fra, og kom quinoaen tilbage i gryden. Hold den varm under låg.
Læg fisken (marinaden skal med) i en gryde. Tilsæt flåede tomater, og rør forsigtigt rundt. Kog op. Kom et tætsluttende låg på, og lad retten simre i 2-3 minutter ved svag varme. Lige før servering røres små tern af koldt smør forsigtigt i (ca. 10-15 g pr person). Smag til med salt og sukker.
Som vist på billedet, drysset med masser af koriander.
Kundekommentarer ()