Ovnen forvarmes til 200 grader, varmluft.
Pommes frites hældes ud på en bageplade med bagepapir på, og sættes ind i den forvarmede ovn. Bages til de er sprøde og gyldne, omkring 20 minutter.
I en stor skål, der kan rumme alle grøntsagerne, laves piccalilly-salaten:
Hæld piccalilly-pureen ned i skålen sammen med creme fraichen.
Klip karsen derned (gem evt. lidt til pynt).
Gulerødderne skrælles og snittes fint, gerne på et mandolinjern.
Agurken skylles, deles på langs, og snittes fint.
Grøntsagerne vendes sammen med dressingen. Smag til med salt og peber, og lad salaten hvile, til I skal spise.
Fisken duppes tør, og deles i passende stykker.
Vend fisken i mel, derefter i sammenpisket æg og til sidst i raspen.
Gentag evt., hvis du kan lide en tyk panade.
Fisken steges ved mellem-høj varme i omkring 2 cm olie i en pande, til den er flot gylden overalt. Lad den dryppe af på en rist, eller på køkkenrulle, og krydr så med salt.
Servér fisken sammen med pommes frites og Piccalilly-salaten.
Kundekommentarer ()