0
Fish stew
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Bladene plukkes af basilikumstilkene og gemmes. Basilikum stilkene hakkes fint.

En tykbundet gryde varmes op med olivenolie og det finthakkede hvidløget ristes gyldent heri.

Dernæst tilsættes vin, tomater og basilikumsstilke og lader det simre i 10-15min, indtil væsken er reduceret en smule. Al fisk og skaldyr tilsættes i et enkelt lag og presses ned i væsken. Læg låg på og lad det simre til muslingerne har åbnet sig og al fisken er tilberedt (smid de muslinger ud der ikke er åbne). Fisk, skaldyr og "suppe" fordeles i tallerkener eller skåle og toppes af med de hakkede basilikum blade.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?