Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Kog dem til de er næsten møre (ca. 10 min.). Læg kartoffelskiverne i et smurt, ovnfast fad. Fordel spinaten over kartoflerne. Hvis du bruger frisk spinat, skal du regne med en større mængde. Læg fileterne oven på spinaten og krydr med salt og peber.
Karrysauce: Skær løgene i små tern og skær porren i strimler. Brænd karryen af i olie i en gryde og rist derefter løg og porrer sammen med. Tilsæt bouillon og halvdelen af mælken og bring saucen i kog. Rør maizena ud i resten af mælken og jævn saucen. Lad den koge i 6-8 min. ved svag varme under omrøring. Tag saucen af varmen. Pisk æggeblommerne let sammen og tilsæt en smule af den varme karrysauce til æggeblommerne - FØR disse piskes i saucen.
Hæld saucen over fisken og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 25 min.
Server sammen med en grøn salat.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften