0
Fiskebowl med hoisin
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

sød kartoffel
1 min.
Sød kartoffel

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skræl den søde kartoffel, og skær den ud i tern på ca. 2x2 cm. Fordel ternene på en bageplade med bagepapir, og vend dem med 1/4 spsk. olie pr. person og salt efter smag.

Bag kartoflerne i ovnen i 15-20 min., til kanterne er lidt mørke.

hoisinsaucetamari soya sauceingefærflydende honningASC laks med skind
5 min.
Mariner fisk

Fjern skindet fra fisken.

Riv ingefær fint.

Hæld hoisin, soya, ingefær, 1/2 tsk. flydende honning pr. person og en knsp. peber pr. person sammen i en frysepose til en marinade. Put fiskestykkerne i posen, vend godt rundt, og lad fisken trække i 5-10 min.

 

ASC laks med skind
10 min.
Bag fisken

Læg fiskestykkerne på skindsiden i et ildfast fad, og bag dem i ovnen i 10-12 min.

hytteostmayonnaisechilipulverblomkål
12 min.
Blomkål

Rør hytteost, mayonnaise og chilipulver (gem resten af chilipulveret til næste dags ret) sammen med 1 knsp. salt pr. pers. og 1 knsp. peber pr. pers. 

Skær blomkålen i mindre buketter, og snit dem til "ris" i en foodprocessor.

Rør blomkål sammen med hytteostblandingen.

avokado
20 min.
Skær avokado

Skær avokado ud i mundrette stykker.

Rist sesamfrø på en tør pande, til de begynder at dufte dejligt.

sesamfrø
30 min.
Anretning

Fordel den cremede blomkål på tallerkener. Kom stykker af den bagte fisk og de bagte sødekartofler ovenpå, og top med sesamfrø og avokado.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
438 kcal
Fedt:
17,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
3 g
Kulhydrat:
29,2 g
heraf sukkerarter:
13,7 g
Kostfibre:
9,7 g
Protein:
35,4 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?