Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skræl den søde kartoffel, og skær den ud i tern på ca. 2x2 cm. Fordel ternene på en bageplade med bagepapir, og vend dem med 1/4 spsk. olie pr. person og salt efter smag.
Bag kartoflerne i ovnen i 15-20 min., til kanterne er lidt mørke.
Riv ingefær fint.
Hæld hoisin, soya, ingefær, 1/2 tsk. flydende honning pr. person og en knsp. peber pr. person sammen i en frysepose til en marinade. Put fiskestykkerne i posen, vend godt rundt, og lad fisken trække i 5-10 min.
Læg fiskestykkerne på skindsiden i et ildfast fad, og bag dem i ovnen i 10-12 min.
Rør hytteost, mayonnaise og chilipulver (gem resten af chilipulveret til næste dags ret) sammen med 1 knsp. salt pr. pers. og 1 knsp. peber pr. pers.
Skær blomkålen i mindre buketter, og snit dem til "ris" i en foodprocessor.
Rør blomkål sammen med hytteostblandingen.
Skær avokado ud i mundrette stykker.
Rist sesamfrø på en tør pande, til de begynder at dufte dejligt.
Fordel den cremede blomkål på tallerkener. Kom stykker af den bagte fisk og de bagte sødekartofler ovenpå, og top med sesamfrø og avokado.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()