0
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kartofler: Rengør bagekartoflerne (skræl dem hvis nødvendigt) og skær dem i 4-6 både på langs af hver kartoffel. Læg dem i et smurt ovnfast fad, dryp med lidt olie og drys med salt. Bag kartoflerne i en 200 grader varm ovn i ca. 30 min.

Grøntsager: Skær bunden af salathovedet, skyl salatbladene og tør dem. Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Skyl agurken og skær den i skiver. Soigner løget og skær det i tynde skiver. Anret salatblade, tomatskiver, agurkeskiver og løg på et fad.

Fisk: Skyl og tør fileterne. Vend dem i durummel blandet med salt og peber. Steg fileterne i en blanding af smør og olie på en varm pande i 2-3 min. på hver side.

Burgerboller: Skær bollerne over (så de er klar til brug) og sæt dem i ovnen sammen med kartoflerne i ca. 3 min. lige inden servering.

Servering: Server det hele på bordet sammen med tilbehør efter eget valg (ketchup, remoulade, sennep, dressing eller andet), så hver person kan lave sin egen burger.

Kommentarer og forslag til opskriften