0
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Durumhvedemel, Æg, Mælk, Gluten, Sesam, Ising

Fremgangsmåde

Kartofler: Rengør bagekartoflerne (skræl dem hvis nødvendigt) og skær dem i 4-6 både på langs af hver kartoffel. Læg dem i et smurt ovnfast fad, dryp med lidt olie og drys med salt. Bag kartoflerne i en 200 grader varm ovn i ca. 30 min.

Grøntsager: Skær bunden af salathovedet, skyl salatbladene og tør dem. Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Skyl agurken og skær den i skiver. Soigner løget og skær det i tynde skiver. Anret salatblade, tomatskiver, agurkeskiver og løg på et fad.

Fisk: Skyl og tør fileterne. Vend dem i durummel blandet med salt og peber. Steg fileterne i en blanding af smør og olie på en varm pande i 2-3 min. på hver side.

Burgerboller: Skær bollerne over (så de er klar til brug) og sæt dem i ovnen sammen med kartoflerne i ca. 3 min. lige inden servering.

Servering: Server det hele på bordet sammen med tilbehør efter eget valg (ketchup, remoulade, sennep, dressing eller andet), så hver person kan lave sin egen burger.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?